Red Notice 2 & 3 worden back-to-back ontwikkeld

Netflix werken aan Red Notice 2 en 3, waarbij Dwayne Johnson, Gal Gadot en Ryan Reynolds allemaal naar verwachting zullen terugkeren.

Na het succesvolle debuut van Red Notice afgelopen november, lijkt het erop dat Netflix is ​​begonnen met plannen om de film uit te breiden tot een grote actiefranchise. Deadline meldt dat de streamer zich momenteel in de vroege stadia van onderhandelingen bevindt voor back-to-back opnames van twee Red Notice sequels, waarbij Dwayne Johnson, Gal Gadot en Ryan Reynolds naar verwachting zullen terugkeren. Netflix hoopt begin volgend jaar met de productie te beginnen. De start van de productie zou echter nog steeds afhangen van de al overvolle schema’s van de drie sterren.

Bronnen merkten op dat Rawson Marshall Thurber al is begonnen met het schrijven van het vervolg. Naast het leidende trio wil de streamer ook nieuwe personages toevoegen om een ​​overvalfilm-ensemble te ontwikkelen dat lijkt op de Ocean’s Eleven-franchise.

De sequels van Red Notice zullen opnieuw worden geproduceerd door Johnson, Hiram Garcia en Dany Garcia via Seven Bucks Productions, samen met Beau Flynn voor Flynn Pictures Co en Thurber. Scott Sheldon van Flynn Pictures is ook de uitvoerend producent.

Red Notice 2 & 3

Naar aanleiding van een Red Notice van Interpol, een wereldwijde waarschuwing om ‘s werelds meest gezochte personen op te sporen, wordt FBI top-profiler John Hartley (Dwayne Johnson) op de zaak gezet. Zijn grootschalige zoektocht brengt hem bij een gewaagde overval waar hij verplicht moet samenwerken met ‘s werelds beste kunstdief Nolan Booth (Ryan Reynolds) om gezamenlijk de meest gezochte kunstdief ter wereld, “The Bishop” (Gal Gadot), op te pakken. Hun daaropvolgende  turbulente trip volgt het trio over de hele wereld, van de dansvloer naar een afgelegen gevangenis, tot diep in de jungle. Maar de allergrootste uitdaging is wel dat ze constant met elkaar opgescheept zitten.

De hoofdrollen worden gespeeld door Dwayne Johnson, Gal GadotRyan Reynolds, Ritu Arya, Chris Diamantopoulos. Regisseur van de film is Rawson Marshall Thurber (Central Intelligence) op basis van een scenario dat hij zelf schreef. Oorspronkelijk zou de film door Universal Pictures uitgegeven worden, maar deze studio wilde geen akkoord geven op het productiebudget van 150 miljoen dollar.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter