Redt Hulu de geannuleerde Marvel-Netflix tv-series?

Nadat de Marvel-series van Netflix het afgelopen jaar werden geannuleerd, lijkt de samenwerking tussen Hulu en Marvel sterker te worden. The Wrap meldt nu (via /Film) dat de streamingservice open staat om ze op te vangen. In het interview verklaarde Senior Vice President van Originals bij Hulu, Craig Erwich, dat ze geïnteresseerd zijn in titels onder de naam Marvel:

“Marvel has a ton of titles we’d be interested in. It kind of just depends on when they’re ready, [and] who, most importantly, is going to be behind these things.”

Vorig jaar annuleerde Netflix drie Marvel-series, waaronder Luke Cage, Iron Fist en de meest verrassende, de fan-favoriete Daredevil. De enige twee overgebleven Marvel-shows op Netflix zijn The Punisher, dat onlangs weer is teruggekeerd voor een tweede seizoen en Jessica Jones, dat ergens dit jaar zijn derde seizoen zal debuteren.

Het is echter niet zo eenvoudig als dat de service alleen de series doet herleven waar ze gebleven waren. Contracten tussen Marvel en Netflix dicteren dat de personages nergens gedurende twee jaar na de annulering op het scherm kunnen verschijnen. Dit zou betekenen dat de Man zonder Angst of de Heroes for Hire op z’n vroegst tegen het einde van 2020 zou kunnen verschijnen. Aangezien Jessica Jones in 2019 een derde seizoen krijgt, zou haar personage uit de running zijn voor de supergroep The Defenders tot 2021.