Regé-Jean Page niet terug als The Duke in Bridgerton seizoen 2

Lady Whistletown onthulde dat Regé-Jean Page de serie Bridgerton zal verlaten. Na de aankondiging vertelde Page exclusief aan Variety:

“It’s a one-season arc. It’s going to have a beginning, middle, end – give us a year.”

De acteur onthulde dat het altijd al deel uitmaakte van het plan:

“[I thought] ‘That’s interesting,’ because then it felt like a limited series. I get to come in, I get to contribute my bit and then the Bridgerton family rolls on.”

Shondaland en Netflix hadden eigenlijk alleen verwacht dat het liefdesverhaal tussen Simon (Regé-Jean Page) en Daphne (Phoebe Dynevor), die zal terugkeren, alleen in het eerste seizoen van de serie zou verschijnen. In de toekomst zal Bridgerton zich concentreren op andere leden van de titulaire familie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bridgerton (@bridgertonnetflix)

Regé-Jean Page in Bridgerton

Bridgerton is geïnspireerd op de gelijknamige romans van Julia Quinn en volgt Daphne Bridgerton, de oudste dochter van de machtige Bridgerton-familie, terwijl ze haar debuut maakt op de competitieve huwelijksmarkt van Regency London. Het eerste seizoen is gebaseerd op het eerste boek uit schrijfster Julia Quinns serie, The Duke & I. De boekenreeks bestaat inmiddels uit negen boeken. Bridgerton seizoen 2 draait om het tweede boek van Julia Quinns Bridgerton-romans, getiteld The Viscount Who Loved Me. Wanneer het tweede seizoen van Bridgerton op Netflix zal verschijnen is nog niet bekend.

In Bridgerton maken we kennis met Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), de oudste dochter van de machtige en rijke Bridgerton-familie. Wanneer ze haar debuut maakt op de competitieve huwelijksmarkt van Regency London, lijken haar vooruitzichten hoopvol. Haar grote droom is om in de voetsporen van haar ouders te treden en haar ware liefde te vinden. Het tij lijkt echter te keren wanneer haar oudere broer potentiële kandidaten begint uit te sluiten en een high society roddelblad, geschreven door de mysterieuze Lady Whitledown, zich negatief uitlaat over Daphne. Wanneer de rebelse, eeuwige vrijgezel Duke of Hastings (Regé-Jean Page) op het toneel verschijnt, wordt Daphne’s zoektocht naar de ware liefde er niet makkelijker op. Desondanks dat ze allebei volhouden niets in de ander te zien, is hun aantrekkingskracht ongekend en vliegen de vonken ervan af. Ze raken verwikkeld in een innerlijk gevecht waarbij ze moeten kiezen tussen wat ze echt willen en wat juist is om te doen, terwijl ze proberen te voldoen aan de verwachtingen van het aristocratische high society van Regency London.

Bridgerton heeft rollen voor Phoebe Dynevor, Regé-Jean Page, Golda Rosheuvel, Jonathan Bailey, Luke Newton, Luke Thompson, Claudia Jessie, Nicola Coughlan, Ruby Barker, Sabrina Bartlett, Ruth Gemmell, Adjoa Andoh, Polly Walker, Bessie Carter, Harriet Cains en Julie Andrews als de stem van Lady Whistledown.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter