Rekindle Kickstarter teaser met Stefanie Joosten

Rekindle is Nederland’s eerste science-fiction/fantasy speelfilm, met een hoofdrol voor model en actrice Stefanie Joosten (die het karakter Quiet speelt in de populaire videogame Metal Gear Solid V). De film wordt momenteel geproduceerd in Amsterdam en is het beste te vergelijken met een kruising tussen de fantasierijke, middeleeuwse sfeer van Game of Thrones en het grootse science-fiction avontuur van Star Wars. Rekindle is geschreven en geregisseerd door Callum Stamp (Dromers, 2015) en de opnames van de film staan gepland voor 2017, zodra financiering voor de productie rond is. De crew van de speelfilm bestaat uit meer dan 300 gedreven creatievelingen, die stuk voor stuk vrijwillig meewerken om deze fantasierijke droom tot een realiteit te maken.

EEN GLOEDNIEUW VERHAAL
Het verhaal van Rekindle gaat over een jonge vrouw genaamd Mika (Stefanie Joosten), die in haar eentje opgroeit in de koude woestenij van Chomii, een Regio die geregeerd wordt door de meedogenloze Royals. Mika leeft van dag tot dag in de woestijn en moet stelen om te overleven. Op een beslissende dag komt ze oog in oog te staan met een groep onervaren bandieten, die in Mika’s vaardigheid met zakkenrollen een waardevolle toevoeging zien. Het team neemt haar mee op een missie om iets heel waardevols van de Royals te stelen. Samen beginnen ze aan een intergalactische reis door het sterrenstelsel, waar ze vreemde bondgenoten, gevaarlijke tegenstanders en wonderlijke werelden ontdekken.

KICKSTARTER + REWARDS
De Kickstarter (live op 2 april, 2017) is groots aangepakt door het productieteam van Rekindle. Naast een volledige teaser trailer kun je op de pagina ook de Kickstarter Campaign video bekijken om een duik achter de schermen te nemen, de orkestrale soundtrack horen en voor je contributie aan de film geweldige rewards ontvangen. Van t-shirts, knuffels, mokken en persoonlijke berichten van de acteurs tot een rol in de film, VIP kaartjes naar de première en setbezoeken. Rekindle is de fantasy/sci-fi film waar jij een deel van kunt zijn.

Voor meer informatie en beelden van achter de schermen van Rekindle kun je de social media pagina’s bezoeken:

Rekindle op FACEBOOK: https://www.facebook.com/rekindlefilm
Rekindle op INSTAGRAM: https://www.instagram.com/rekindlefilm
Rekindle op TWITTER: https://www.twitter.com/rekindlefilm
Rekindle‘s WEBSITE: https://www.rekindlefilm.com

Tevens hebben wij Stefanie Joosten kunnen interviewen en haar gevraagd over haar rol. Bekijk het interview hieronder: