Releasedatum bekend voor Disney+ serie The Mighty Ducks Game Changers

Disney Plus heeft de eerste teaser trailer vrijgegeven voor de aanstaande The Mighty Ducks spin-off serie getiteld The Mighty Ducks: Game Changers, met de terugkeer van Emilio Estevez als Coach Gordon Bombay. Hij zal opnieuw helpen bij de wederopbouw van het titulaire hockeyteam samen met Lauren Graham, bekend van Gilmore Girls. De serie staat gepland om te debuteren op vrijdag 26 maart 2021. Bekijk de video hieronder!

The Mighty Ducks serie

The Mighty Ducks Game Changers bevat 10 afleveringen en speelt zich af in het huidige Minnesota, waar het iconische titulaire team is geëvolueerd van underdogs naar een ultracompetitief, krachtig jeugdhockeyteam. Nadat de 12-jarige Evan (Noon) zonder pardon is afgesneden van de Ducks, gaan hij en zijn moeder Alex op weg om hun eigen team van buitenbeentjes op te bouwen.

The Mighty Ducks: Game Changers is gebaseerd op de sportkomedie-dramafilm uit 1992. De hoofdrollen worden gespeeld door Emilio Estevez, Brady Noon, Lauren Graham, Maxwell Simkins, Swayam Bhatia, Luke Islam, Kiefer O’Reilly, Taegen Burns, Bella Higginbotham en DJ Watts.

The Mighty Ducks: Game Changers wordt geproduceerd door ABC Signature, een onderdeel van Disney Television Studios. Steve Brill, de oorspronkelijke maker, schrijver en uitvoerend producent van alle drie de films is terug als co-creator en uitvoerend producent van de serie. Josh Goldsmith en Cathy Yuspa (The King of Queens, 13 Going On 30) zijn co-creators en zullen optreden als uitvoerende producenten en showrunners.

De originele film werd geregisseerd door Stephen Herek. Het ging over Gordon Bombay, een succesvolle advocaat die later de coach werd van een lokaal jeugdhockeyteam nadat hij werd veroordeeld tot een taakstraf voor rijden onder invloed. Na enige zelfrealisatie hielp Gorden het underdog-team door hen de technieken te leren die hij tijdens zijn jeugd leerde, waardoor ze het staatskampioenschap konden winnen.

De serie The Mighty Ducks: Game Changers is vanaf 26 maart 2021 te zien op Disney Plus.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter