Releasedatum Disney Plus special Muppets Haunted Mansion

Disney Plus heeft de release aangekondigd van de allereerste Halloween-special van de Muppets, getiteld Muppets Haunted Mansion, die ergens dit najaar exclusief op de streamer in première gaat. De aankondiging kwam met een nieuw uitgebrachte video die je hieronder kunt bekijken. We zien Gonzo en Pepe the King Prawn die iedereen uitnodigen om de special te bekijken.

Muppets Haunted Mansion

Bereid je dit najaar voor op de meest hilarische en aangrijpende Halloween ooit met Muppets Haunted Mansion, een met sterren bezaaide Muppets-cast, beroemde cameo’s, geheel nieuwe muziek en spookachtig plezier om samen van te genieten. De special vindt plaats op Halloween-avond wanneer Gonzo wordt uitgedaagd om een ​​zeer gewaagde nacht door te brengen op de meest grimmige grijnzende plek op aarde, The Haunted Mansion.

De aankondiging werd vandaag gedaan om het ‘Halverwege Halloween’-evenement van Disney Parks, Experiences and Products te vieren.

The Muppet Show is gemaakt en geproduceerd door wijlen Jim Henson. De serie is een variété met Kermit the Frog, Miss Piggy, Fozzie Bear, Gonzon, Rowlf the Dog, Scooter, Animal, Walter en meer waar ze sketches en muzieknummers presenteerden. Het bevatte ook veel spraakmakende gaststerren zoals Steve MartinElton JohnJulie Andrews, Liza Minelli, Diana Ross en Mark Hamill. The Walt Disney Company verwierf met succes de rechten op de Muppets-personages van Henson in 2004 voor een gerapporteerde deal van $75 miljoen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter