Releasedatum onthuld voor Disney Plus serie I Am Groot

In een verrassende aankondiging heeft Marvel Studios de releasedatum onthuld voor de komende serie I Am Groot, waarin Baby Groot in allerlei problemen komt. De reeks zal later deze zomer uitkomen, namelijk op 10 augustus 2022. Er is ook een nieuwe poster voor I Am Groot uitgebracht, waarop het geliefde Guardians of the Galaxy-personage zich ontspant terwijl hij een zonnebril draagt ​​en naar muziek luistert. Bekijk de poster hieronder.

I Am Groot releasedatum

I Am Groot releasedatum

Er is nog niet veel bekend rondom I Am Groot, behalve dat de reeks uit korte afleveringen zal bestaan. I Am Groot zal de gloriedagen van Baby Groot bekijken en laten zien hoe hij opgroeide en in de problemen komt. Vin Diesel herneemt zijn rol als de stem van Baby Groot uit de MCU-films.

De regie is in handen van uitvoerend producent Kirsten Lepore. De serie is gemaakt door Ryan Little voor de streamingdienst Disney Plus, gebaseerd op het Marvel Comics-personage Groot. Het bevat personages uit het Marvel Cinematic Universe.

I Am Groot is vanaf 10 augustus 2022 te zien op Disney Plus Nederland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter