Releasedatum onthult voor Disney Plus serie The Book of Boba Fett

Disney heeft de releasedatum onthuld van The Book of Boba Fett. De spin-off van The Mandalorian gaat op 29 december dit jaar in première op Disney Plus. De reeks gaat verder met het verhaal van Boba Fett en Fennec Shand nadat we ze voor het laatst zagen in de after credits van The Mandalorian seizoen 2, waar ze iedereen vermoorden in het paleis van Jabba de Hutt en op zijn troon gaan zitten. Over het plot van The Book of Boba Fett is verder nog weinig bekend.

Boba Fett wordt gespeeld door Temuera Morrison, die oorspronkelijk Jango Fett speelde in Attack of the Clones. Een andere rol is er voor Ming-Na Wen. De serie is uitvoerend geproduceerd door Jon Favreau, Dave Filoni en Robert Rodriguez.

The Book of Boba Fett releasedatum

The Book of Boba Fett releasedatum

De serie wordt beschreven als een spannend Star Wars-avontuur. Het ziet de legendarische premiejager Boba Fett en huurling Fennec Shand navigerend door de onderwereld wanneer ze terugkeren naar het zand van Tatooine om hun claim op het gebied te vestigen dat ooit werd geregeerd door Jabba the Hutt en zijn misdaadsyndicaat.

De spin-off van Mandalorian is uitvoerend geproduceerd door Jon Favreau, Dave Filoni, Robert Rodriguez, Kathleen Kennedy, Colin Wilson, Karen Gilchrist en Carrie Beck, met John Bartnicki en John Hampian als producenten.

Boba Fett is een personage uit de Star Wars-saga. Boba is de zoon van de premiejager Jango Fett, die oorspronkelijk als model heeft gediend voor het leger Clone Troopers. Boba is opgegroeid op Kamino, door zijn vader en Taun We. Tijdens een veldslag werd Jango gedood door Mace Windu op de planeet Geonosis. Boba stapte hierna in zijn vaders voetsporen en werd zelf een premiejager.

In Star Wars Episode V wordt Fett door Darth Vader opgeroepen om Luke Skywalker levend te vangen, terwijl hij zelf ook nog op zoek is naar Han Solo, op wiens hoofd Jabba de Hutt een prijs heeft gezet. Uiteindelijk krijgt hij Han Solo te pakken en brengt hij hem bevroren in carboniet, naar Jabba.

The Book of Boba Fett is vanaf 29 december 2021 te zien zijn op Disney Plus.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter