Releasedatum van Disney Plus serie Loki verschoven

Marvel heeft een nieuwe aankondigingsvideo uitgebracht met Tom Hiddleston waarin de releasedatum van de aankomende MCU-serie Loki van Disney Plus wordt verschoven naar woensdag 9 juni. Dat is twee dagen eerder dan de oorspronkelijke releasedatum van 11 juni. De langverwachte serie zal wekelijks exclusief op woensdag te streamen zijn op Disney Plus.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Disney+ NL (@disneyplusnl)

Loki serie

Loki serie Releasedatum

Loki zal de terugkeer zien van Golden Globe-winnaar Tom Hiddleston als de ondeugende titulaire schurk. Hiddleston speelde voor het laatst de God of Mischief in Avengers: Endgame, de meest winstgevende film aller tijden, waar hij met succes de Tesseract had gestolen tijdens de mislukte poging van Iron Man en Ant Man om het terug te halen.

Hiddleston wordt vergezeld door MCU-nieuwkomers Sophia Di Martino (Yesterday, Flowers, Into the Badlands), Oscar-genomineerde Owen Wilson (The Royal Tenenbaums), Gugu Mbatha-Raw (Black Mirror: San Junipero), Cailey Fleming (The Walking Dead) en Richard E. Grant (Can You Ever Forgive Me?) Met Di Martino die volgens de geruchten Lady Loki speelt.

Kevin Feige onthulde eerder al dat de Loki serie ook zal aansluiten op het langverwachte vervolg Doctor Strange in the Multiverse of Madness van Marvel Studios.

Rick and Morty veteraan Michael Waldron schrijft de serie. Loki is vanaf 11 juni 2021 te zien op Disney Plus.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter