Releasedatum Vis a Vis seizoen 5 bekend

De Spaanse reeks Vis a Vis is inmiddels uitgegroeid tot een absolute hit. Na vier seizoenen lijkt het doekt dit jaar definitief te vallen. Vis a Vis seizoen 5 verschijnt volgende maand al op televisie in Spanje. Dat meldt zender FOX op social media.

Vis a Vis toont het verhaal van Macarena, een jong meisje dat in een vrouwengevangenis zit. Macarena’s leven staat op zijn kop als ze wordt veroordeeld en naar de gevangenis wordt gestuurd. De breekbare en onschuldige jonge vrouw moet zich aanpassen aan de harde gevangeniswereld waar het belangrijk is om te overleven. De strijd om te overleven hangt af van coexistent tussen gevangenen, gekenmerkt door allianties, verraad en vendetta’s. Macarena ontdekt al snel dat te veel mensen in de gevangenis op het spoor van 9 miljoen euro zijn gestolen uit een bestelwagen…

Het vijfde seizoen heeft als titel Vis a Vis: El Oasis en is vanaf 20 april in Spanje bij FOX te zien. Wanneer de serie vervolgens op Netflix zal verschijnen is nog niet bekend.  In het laatste seizoen zal er een tijdssprong worden gemaakt van vijftien jaar en zien we hoe Macarena en Zulema zich gedragen op vrije voeten. De makers gooien het voor het laatste seizoen dus duidelijk over een compleet andere boeg. Dit heeft wellicht te maken met het feit dat er eigenlijk oorspronkelijk geen vijfde seizoen zou verschijnen.

De serie ging in première op 20 april 2015 en is ontwikkeld door Iván Escobar , Esther Martínez Lobato, Álex Pina en Daniel Écija.

De hoofdrollen worden gespeeld door Najwa Nimri, Berta Vázquez en Alba Flores.

Wanneer Vis a Vis seizoen 5 te zien zal zijn op Netflix is voorlopig nog niet bekend.

VOLG ONS

Wil je altijd gemakkelijk op de hoogte gehouden worden van het laatste film- en serienieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van alle trailers en aankondigingen die rondom je favoriete films en series verschijnen.

FacebookInstagramPinterestTwitter