Renee Zellweger is onherkenbaar in trailer voor true-crime serie The Thing About Pam

NBC heeft de eerste trailer uitgebracht voor Blumhouse Television’s aanstaande true-crime serie The Thing About Pam, met in de hoofdrollen Renée Zellweger en Josh Duhamel. Het staat momenteel gepland om op 8 maart 2022 te verschijnen.

De Thing About Pam trailer, die je hieronder kunt bekijken, bevat een eerste blik op de transformatie van de Oscar-winnende actrice als Pam Hupp. Het geeft ons een voorproefje van haar duivelse plan om de dood van Betsy Faria te schuiven in de schoenen van de echtgenoot van het slachtoffer.

The Thing About Pam

Gebaseerd op de Dateline-aflevering en 2019 podcast, gaat The Thing About Pam in op de moord op Betsy Faria in 2011, een zaak waarin haar man oorspronkelijk werd veroordeeld voor de misdaad, ondanks zijn pleidooi van onschuld. Zijn straf werd later echter ongedaan gemaakt met de opkomst van een andere verdachte in de vorm van Pam Hupp (Zellweger), die in 2019 werd veroordeeld en waarvan werd aangenomen dat zij de dood had georkestreerd.

De hoofdrollen worden gespeeld door Renée ZellwegerJosh Duhamel, Judy Greer, Katy Mixon, Gideon Adlon, Sean Bridgers, Glenn Fleshler, Suanne Spoke en Mac Brandt.

De serie bestaat uit zes afleveringen en is geschreven en geproduceerd door Jessika Borsiczky (UnReal, House of Lies), die ook als showrunner zal dienen. Uitvoerende producenten zijn Zellweger, Carmella Casinelli, Liz Cole, Jason Blum, Noah Oppenheim, Chris McCumber en Jeremy Gold.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter