Reportage | Speciale IMAX vertoning Top Gun: Maverick

Dinsdag 24 mei vond de speciale IMAX vertoning plaats van Top Gun: Maverick met Tom Cruise in Pathé Arena te Amsterdam. De presentatie werd gedaan door Levi van Kempen en Stefania. Chantal van Remmen was namens Entertainmenthoek aanwezig om verslag te doen.

Verschillende BN’ers en influencers, waaronder Sophie Milzink, Steven Brunswijk, Amanda Rijff, Dylan Peys, Nick Golterman, Helen van Dam, Beitske Visser, Ferri Somogyi, Hans van Willigenburg, Jeroen Nieuwenhuize en Mark van Eeuwen waren hierbij aanwezig.

Top Gun: Maverick IMAX vertoning

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine. Hij zoekt als moedige testpiloot altijd zijn grenzen op en hij ontwijkt de promoties, waardoor hij niet meer zou kunnen vliegen. Wanneer hij een nieuwe lichting Top Gun-piloten moet trainen voor een zware speciale missie, ontmoet hij Luitenant Bradley “Rooster” Bradsaw (Miles Teller). Hij is de zoon van Mavericks overleden vriend en Luitenant-Officier Air Nick “Goose” Bradshaw.

Terwijl Maverick een onzekere toekomst tegemoet gaat en tegelijkertijd met zijn verleden af moet rekenen, wordt hij geconfronteerd met zijn diepste angsten. Dit alles komt samen in de gevaarlijkste missie ooit, waarbij alles op het spel staat.

In de tweede Top Gun film zien we acteurs als Tom CruiseVal Kilmer, Miles Teller, Glen Powell, Jennifer ConnellyThomasin McKenzie, Danny Ramirez, Charles Parnell, Jay Ellis, Bashir Salahuddin, Monica Barbaro, Jon Hamm, Ed Harris en Lewis Pullman.

Top Gun: Maverick werd geregisseerd door Joseph Kosinski. Het scenario is geschreven door Peter Craig, Justin Marks en Eric Warren Singer.

Top Gun: Maverick draait nu in de bioscoop in IMAX, Dolby Cinema, 4D en ScreenX.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter