Resident Alien vanaf 2 april bij Ziggo

Alan Tudyk (Firefly, Tucker & Dale vs. Evil) verscheen dit jaar in de Syfy serie Resident Alien. De afleveringen zullen 2 april ook in Nederland beschikbaar worden gesteld door Ziggo Movies & Series. Bekijk hieronder alvast een trailer. In de komedie Resident Alien neemt een buitenaards wezen na een noodlanding op aarde, de identiteit aan van een dokter uit een kleine stad in Colorado. Terwijl hij worstelt met het morele dilemma van zijn geheime missie op aarde, moet hij ook zien te dealen met een 9-jarige jongen die weet dat hij een alien is.

Resident Alien

Een alien op een missie naar de aarde stort neer en bevindt zich in het afgelegen bergstadje Patience, Colorado. Nadat hij een menselijke vorm heeft aangenomen en de identiteit heeft aangenomen van dokter Harry Vanderspeigle, werkt de alien in de kliniek van Patience. Hij worstelt om op te gaan tussen de mensen en om hun verbijsterende tradities en emoties te begrijpen, terwijl hij probeert zijn missie te voltooien. Maar om dat te doen, zal Harry het enige kind in de stad te slim af moeten zijn dat door zijn vermomming heen kan kijken.

De hoofdrollen worden gespeeld door Alan Tudyk, Sara Tomko, Corey Reynolds, Alice Wetterlund, Levi Fiehler, Judah Prehn.

Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige comicreeks van Peter Hogan en Steve Parkhouse. De Syfy reeks ging in januari 2021 in première op de Noord-Amerikaanse televisie. Het eerste seizoen bestaat uit 10 afleveringen. Inmiddels is ook al groen licht gegeven voor een tweede seizoen.

Resident Alien verschijnt 2 april bij Ziggo Movies & Series.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter