Revenge vanaf 6 december op Videoland

De vier seizoenen van Revenge zullen vanaf 6 december 2021 te zien zijn op het streamingplatvorm Videoland. Welkom in de Hamptons, een glamoureuze wereld vol rijkdom en macht. Maar achter die facade bevindt zich een wereld vol duistere geheimen en verraad. Emily Thorne (Emily VanCamp) is een sexy schoonheid die enkele fouten uit het verleden wil rechtzetten. Wanneer ze haar huis betrekt, is iedereen benieuwd naar het nieuwe meisje. Maar zij weet alles al over haar buurtgenoten, inclusief wie ze zijn en wat ze haar familie hebben aangedaan. Jaren geleden hebben ze haar alles afgenomen. Nu gaat ze wraak nemen op hen, één voor één.

Revenge op Videoland

Achter de weelderige levensstijl van de Hamptons gaan een duister en schandalig geheim en een verwrongen verhaal over passie, spanning en ultieme verlossing schuil. Alles draait om geld, schoonheid en macht voor de inwoners van de meest exclusieve gemeenschap van New York. Er is echter één vrouw die er alles aan zal doen om wraak te nemen op degenen die haar vaders leven geruïneerd hebben. Wees getuige van de briljant rancuneuze intrige van Emily Thorne (Emily VanCamp) tegen Victoria Grayson (Madeleine Stowe), de heersende koningin van de Hamptons, en iedereen die haar familie kapotgemaakt heeft. Maar zelfs de best uitgewerkte plannen kunnen in duigen vallen in de nasleep van een onverwachtse driehoeksverhouding tussen Emily, de zoon van haar grootste aartsvijand en iemand uit een vergeten verleden.

Revenge was in Amerika van 2011 tot 2015 te zien op zender ABC. De serie werd bedacht en geschreven door Mike Kelley en is gebaseerd op The Count of Monte Cristo van Alexandre Dumas.

De hoofdrollen worden gespeeld door Emily VanCamp, Madeleine Stowe, Gabriel Mann, Henry Czerny, Ashley Madekwe, Nick Wechsler, Josh Bowman, Connor Paolo, Christa B. Allen, Barry Sloane, James Tupper, Karine Vanasse, Brian Hallisay, Elena Satine.

De vier seizoenen van Revenge (89 afleveringen) zijn vanaf 6 december te zien op Videoland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter