Richard Madden in gesprek voor Marvel’s The Eternals

Variety meldt dat Golden Globe-winnaar Richard Madden (Bodyguard, Game of Thrones) in gesprek is om samen met Oscar-winnaar Angelina Jolie, Oscar-genomineerde Kumail Nanjiani en Dong-seok Ma deel te nemen aan Marvel’s The Eternals.

Richard Madden, die binnenkort te zien zal zijn in de Elton John biopic Rocketman, moet de rol spelen van Ikaris, een lid van The Eternals. Jolie zal te zien zijn als Sersi, een lid van de ogenschijnlijk onsterfelijke Eternals die (in het bronnenmateriaal) een leven opbouwden in New York City. In de vroege jaren 90 trad Sersi toe tot de Avengers en bleef hij vier jaar bij het team.

Eternals zal zich richten op Sersi en Ikaris, en hun eeuwenlange liefdesverhaal. De comics zijn bedacht door Jack Kirby in de jaren ’70, waren de Eternals en hun rivalen, de Deviants, uitlopers van de mensheid zijn gecreëerd door de Celestials. De Marvel Guardians of the Galaxy-films hebben de Celestials al in de MCU bevestigd. Zelfs Thanos, de Mad Titan, is een Eternal, hoewel geen eerdere film dat heeft erkend.

Chloe Zhao regisseert The Eternals op basis van een script door Matthew en Ryan Firpo.