Rise: A Family of Champions vanaf 24 juni op Disney Plus Nederland

Sons. Brothers. Rise: A Family of Champions, een geheel nieuwe original film, is vanaf 24 juni 2022 te streamen op Disney Plus. Bekijk hieronder de trailer. Rise is een biografische film over het leven van Milwaukee Bucks-superster Giannis Antetokounmpo en zijn broers, Thanasis en Kostas, die het eerste trio van broers die allemaal een NBA-kampioenschap wonnen.

Rise A Family of Champions

Rise: A Family of Champions

Nadat ze vanuit Nigeria naar Griekenland waren geëmigreerd, worstelden Vera en Charles Antetokounmpo om te overleven en voor hun vijf kinderen te zorgen, terwijl ze onder de dagelijkse dreiging van deportatie leefden. Met hun oudste zoon nog steeds in Nigeria met familieleden, was het paar wanhopig op zoek naar het Griekse staatsburgerschap, maar werden ze ondermijnd door een systeem dat hen bij elke beurt blokkeerde. Als ze niet samen met de rest van de familie artikelen aan toeristen in de straten van Athene verkochten, slopen de broers, aangemoedigd door hun vader, weg om te basketballen met een lokaal jeugdteam. Als laatkomers in de sport ontdekten ze hun geweldige vaardigheden op het basketbalveld en werkten ze hard om atleten van wereldklasse te worden. Met de hulp van een agent deed Giannis in 2013 mee aan de NBA met een langlopend vooruitzicht dat niet alleen zijn leven zou veranderen, maar dat van zijn hele familie.

In Rise zijn er hoofdrollen voor Dayo Okeniyi, Yetide Badaki, Manish Dayal, Taylor Nichols, Ral Agada en Uche Agada. De film werd geregisseerd door Akin Omotoso (Vaya), geschreven door Arash Amel (A Private War) en geproduceerd door Bernie Goldmann (300).

Rise: A Family of Champions is vanaf 24 juni 2022 te zien op Disney Plus Nederland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter