Robbie en Stephen Amell terug voor Code 8: Part 2

Na de recente aankondiging dat neven Robbie en Stephen Amell opnieuw hun rol spelen in het sci-fi/actie vervolg Code 8: Part 2, meldt The Hollywood Reporter dat de film is overgenomen door Netflix. In een deal met XYZ Films nam de streamer de wereldwijde rechten over voor het vervolg dat wordt geregisseerd door de originele regisseur Jeff Chan, die ook het scenario schreef met Code 8-scenarist Chris Paré, samen met Sherren Lee en Jesse LaVercombe.

Code 8: Part II volgt de reis van een tienermeisje dat vecht om gerechtigheid te krijgen voor haar vermoorde broer door toedoen van corrupte politieagenten. Nadat ze getuige is geworden van de doofpotaffaire, wordt ze een doelwit en roept ze de hulp in van een ex-gevangene (Robbie Amell) en zijn voormalige partner-in-crime (Stephen Amell). Samen staan ​​ze tegenover een hoog aangeschreven en goed beschermde politiebrigadier die elk middel zal gebruiken om te voorkomen dat hij wordt ontmaskerd.

Code 8: Part 2

In de toekomst heeft vier procent van de wereldbevolking bovennatuurlijke krachten. Deze personen worden echter niet als helden gezien, maar leven in armoede en worden zorgvuldig bewaakt door de overheid. Connor Reed is één van hen, en kan nauwelijks de medische kosten voor zijn moeder betalen. Hij wordt door ene Garrett aangesproken om een centje bij te verdienen in de criminele onderwereld.

De reis van Code 8 begon met een Indigogo-campagne en een korte film die de basis legde om alles op gang te brengen. In de zomer van 2015 werkten neven Robbie & Stephen Amell samen met Jeff Chan om een ​​korte film van 10 minuten te produceren die de basis zou vormen voor Code 8. Hoewel het geen bijzonder origineel idee was, ging de korte film snel viraal op social media, en werd het mogelijk om een speelfilm te maken.

De film is geschreven en geregisseerd door nieuwkomer Jeff Chan. De hoofdrollen worden gespeeld door Robbie Amell, Stephen Amell, Sung Kang, Alex Mallari Jr. en Aaron Abrams.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter