Robert Pattinson wordt de nieuwe Batman

Eerder dit jaar kwam het tijdperk van Batfleck ten einde toen Ben Affleck bevestigde dat hij zijn rol als de Dark Knight heeft opgegeven. Nu meldt Variety dat de volgende Batman is gevonden. Voormalig Twilight ster Robert Pattinson is naar verluidt de beste keuze om Bruce Wayne/Batman in The Batman te spelen.

De site merkt op dat de deal van Pattinson nog niet is ondertekend, dus niets is nog definitief. Het lijkt echter een kwestie van tijd voordat Pattinsons naam naar buiten wordt gebracht. Met zijn 33 jarige leeftijd zou Pattinson niet de jongste Batman op het witte doek zijn. Christian Bale was pas 31 toen Batman Begins in 2005 werd uitgebracht. Maar als Pattinson inderdaad de keuze is, zou het de wens van regisseur Matt Reeves vervullen om een ​​verhaal over een jongere Batman te vertellen. Affleck speelde een oudere Bruce Wayne die twee decennia als Dark Knight had doorgebracht.

Sinds zijn rol in de Twilight-films is Pattinson grotendeels weggebleven van blockbuster-films. Zijn credits omvatten Maps to the Stars, Queen of the Desert, Life, The Lost City of Z, en Good Time. Meer recent speelde Pattinson in High Life, een sci-fi / horrorfilm die eerder dit jaar werd uitgebracht. The Batman staat momenteel gepland voor 25 juni 2021.

Wat vind je van Robert Pattinson als de volgende Batman?