Romantische komedie Holidate vanaf 28 oktober op Netflix

Holidate is een nieuwe romantische komedie van Netflix over twee singles die elkaar nauwelijks kennen en niet alleen willen zijn tijdens de feestdagen. Ze worden elkaars platonische metgezel, maar krijgen dan gevoelens voor elkaar. Holidate verschijnt op 28 oktober op Netflix. Bekijk hieronder alvast de trailer en de poster!

Holidate

Holidate op Netflix

Sloane (Emma Roberts) en Jackson (Luke Bracey) haten de feestdagen. Ze zijn altijd single, zitten aan de kindertafel of hebben een vreselijke date mee. Wanneer ze elkaar tijdens een van de stomme kerstavonden toevallig ontmoeten, sluiten ze een pact om het komende jaar bij elke feestelijke gebeurtenis elkaars ‘holidate’ te zijn. Ze verzekeren elkaar dat ze geen enkele interesse in de ander hebben, dus er kan natuurlijk helemaal niets misgaan met dit plan. Echter, wanneer het jaar vol absurde vieringen en feestjes tot een einde komt, komen Sloane en Jackson erachter dat hun gedeelde haat voor feestdagen heeft geleid tot iets waar ze allebei van houden.

De rest van de cast bestaat uit Andrew Bachelor, Jessica Capshaw, Manish Dayal, Alex Moffat, Jake Manley, Cynthy Wu, Frances Fisher en Kristin Chenoweth.

Holidate werd geregisseerd door John Whitesell (Big Momma’s House 2, Deck the Halls) op basis van een scenario door Tiffany Paulsen.

De film is vanaf 28 oktober te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter