Romcom Wedding Season vanaf 4 augustus op Netflix

De romantische komedie Wedding Season is vanaf 4 augustus 2022 te zien op Netflix. De hoofdrollen worden gespeeld door Suraj Sharma (Life of Pi, How I Met Your Father) en Pallavi Sharda (Beecham House). Bekijk de trailer hieronder.

Wedding Season Netflix

Wedding Season op Netflix

Onder druk van hun ouders om echtgenoten te vinden, doen Asha (Pallavi Sharda) en Ravi (Suraj Sharma) alsof ze een date hebben gehad om een ​​zomer vol bruiloften te overleven – maar ze vallen voor elkaar terwijl ze worstelen om een evenwicht te vinden tussen wie ze zijn en wie hun ouders willen dat ze zijn.

De cast bestaat uit namen als Suraj SharmaPallavi Sharda, Ari Afsar, Sean Kleier, Veena Sood, Ruth Goodwin, Damian Thompson, Manoj Sood, Subhash Santosh, Julius Cho​​​​​​​, Natasha Krishnan, Meher Pavri​​​​​​​, Rakhee Morzaria, Sonia Dhillon Tully, Rizwan Manji​​​​​​​.

De film werd geregisseerd door Tom Dey (Failure to Launch) met een scenario van Shiwani Srivastava. Wedding Season is Srivastava’s debuut als filmschrijver. Matt Code (Most Dangerous Game), Brian Grazer (Arrested Development) en Ron Howard (Arrested Development) zijn uitvoerende producenten, met Ryan M. Murphy, John Rhodes en Swati Shetty als producenten, en Julie Strifler als associate producer.

Wedding Season is vanaf 4 augustus 2022 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter