Rosaline vanaf 14 oktober op Disney Plus

Meet Romeo’s ex. Stream Rosaline vanaf volgende week vrijdag 14 oktober op Disney Plus Nederland.

Rosaline Disney Plus

Rosaline op Disney Plus

Het is een frisse en komische draai aan Shakespeare’s klassieke liefdesverhaal Romeo & Julia, verteld vanuit het perspectief van Julia’s nicht Rosaline (Dever), die toevallig ook Romeo’s recente liefde is. Met een gebroken hart nadat Romeo (Allen) Juliet (Merced) ontmoet en haar begint te achtervolgen, probeert Rosaline de beroemde romance te verijdelen en haar man terug te winnen.

Rosaline is een romantische komediefilm geregisseerd door Karen Maine, naar een scenario van Scott Neustadter en Michael H. Weber. Het is gebaseerd op de roman When You Were Mine uit 2012 van Rebecca Serle, die op zijn beurt werd geïnspireerd door Romeo and Juliet van William Shakespeare.

De hoofdrollen worden gespeeld door Kaitlyn Dever, Isabela Merced, Kyle Allen, Bradley Whitford en Minnie Driver.

Shawn Levy, Dan Cohen en Dan Levine zijn de producenten, met Kaitlin Dever, Scott Neustadter, Michael H. Weber, Whitney Brown, Emily Morris en Becca Edelman als uitvoerende producenten.

De film moet op 14 oktober 2022 op Disney Plus verschijnen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter