Rose McIver (iZombie) aanwezig bij Heroes Dutch Comic Con 2020

Tijdens de voorjaarseditie van Heroes Dutch Comic Con zal Rose McIver aanwezig zijn. Maak aankomende jublieumeditie onvergetelijke herinneringen en ontmoet McIver uit iZombie.

Rose McIver

Rose McIver (1988) is de ster van The CW-televisieserie iZombie (2015-2019), waarin zij een medisch studente speelt die een bijbaan aanneemt in een mortuarium om haar transformatie naar zombie te kunnen onderdrukken. De serie bleek populair onder de jongeren en haar rol leverde McIver meerdere jaren een nominatie op tijdens de Teen Choice Awards.

Haar grote doorbraak kwam in 2009, toen zij de rol vertolkte van Lindsay Salmon in de Oscar-genomineerde dramafilm The Lovely Bones, naast Saoirse Ronan, Mark Wahlberg en Rachel Weisz. Daarna was zij te zien in diverse terugkerende rollen in hitseries, zoals dramaserie Masters of Sex (2013-2016) met Michael Sheen en Lizzy Caplan. Ook was ze meerdere malen te zien als Tinker Bell in de fantasyserie Once Upon a Time (2011-2018).

Recentelijk was ze te zien in de hoofdrol van Netflix Original-film A Christmas Prince (2017) en de daaropvolgende delen A Christmas Prince: The Royal Wedding (2018) en A Christmas Prince: The Royal Baby (2019).

De actrice is niet de enige ster die bij de wintereditie van het evenement aanwezig is. Eerder werd de komst van o.a. David Ramsey (Arrow) en Colin O’Donoghue (Once Upon a Time) aangekondigd.

Fan van series of ben jij een filmfreak? Houd je van cosplay, comics, manga, gaming of esports? Of je nou die fanatieke boardgamer bent of liever shopt naar geeky merchandise… Heroes Dutch Comic Con heeft het allemaal (en zelfs nog meer)! Bereid je voor op een geweldig weekend vol entertainment, bijzondere ontmoetingen, deel jouw passie met anderen en maak nieuwe vrienden.

Op 28 en 29 maart 2020 stroomt de Jaarbeurs Utrecht weer vol met Heroes voor de grootste Comic Con van Nederland.