Rowan Atkinson vanaf 24 juni te zien in Netflix serie Man VS Bee

Mr. Bean-acteur Rowan Atkinson is vanaf 24 juni 2022 te zien in de Netflix serie Man VS Bee. De streamingdienst onthulde de releasedatum met onderstaande poster. De serie volgt een man die verwikkeld raakt in een voortdurend gevecht met een bij terwijl hij aan het huiszitten is in een elegant herenhuis.

Man VS Bee

Man VS Bee

De bekende acteur en komiek Rowan Atkinson speelt een nieuw personage in deze losbandige komedie. Een man is in oorlog met een bij terwijl hij in een luxe herenhuis zit. Wie zal er winnen en welke onherstelbare schade zal daarbij worden aangericht?

In Man Vs Bee zijn er ook rollen voor Tom Basden, Julian Rhind-Tutt, Jing Lusi, Claudie Blakley, Greg McHugh, India Fowler en Daniel Fearn.

De serie wordt geregisseerd door William Davies, met wie Atkinson samenwerkte voor de Johnny English-films. Het is geschreven en uitvoerend geproduceerd door Davies, met Chris Clark ook als uitvoerend producent. De reeks is een korte Netflix-serie, met negen afleveringen van tussen de 10 en 20 minuten.

We zullen moeten afwachten wie de strijd wint wanneer Man Vs Bee op 24 juni 2022 op Netflix verschijnt.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter