De serie Rush Hour stopt na één seizoen

CBS heeft gekozen om de serie Rush Hour geen tweede seizoen te gunnen. De ratings van Rush Hour waren zacht gezegd niet goed. Dit lijkt de reden te zijn achter de keuze van CBS. Rush Hour was gebaseerd op de gelijknamige actiefilm uit 1998, met Chris Tucker en Jackie Chan als hoofdrolspelers.

Rush Hour serie

Een roekeloze agent van de LAPD en een detective die de regels volgt uit Hong Kong moeten gedwongen samenwerken. Ze kunnen het maar moeilijk met elkaar vinden. Detective Lee is een gereserveerde, eervolle martial-arts meester met razendsnelle bewegingen, die naar L.A. komt om de vermeende dood van zijn zus te wreken en meer over haar connectie met een Chinese misdaadorganisatie te ontrafelen. Detective Carter daarentegen is een bijdehante agent die zijn eigen regels volgt. Maar ondanks dat culturen botsen en de gemoederen soms hoog oplaaien, kunnen Carter en Lee niet ontkennen dat ze een formidabel team zijn.

De serie gebaseerd op de gelijknamige filmfranchise met Jackie Chan en Chris Tucker. In de reeks namen John Foo en Justin Hires de rollen van Chan en Tucker over in deze serie. Andere rollen zijn er voor Aimee Garcia, Page Kennedy, Wendie Malick.

De regisseur van de drie Rush Hour-films, Brett Ratner, en Bill Lawrence produceren de serie. Jon Turteltaub (National Treasure) regisseerde de pilot-aflevering.