Ryan Reynolds in nieuwe trailer van 6 Underground

Netflix heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor 6 Underground, de actiefilm van regisseur Michael Bay en met in de hoofdrol Ryan Reynolds. Bekijk deze hieronder.

6 Underground

De cast van 6 Underground bestaat uit Ryan Reynolds (Deadpool), Dave Franco (Now You See Me, The Disaster Artist), Manuel Garcia-Rulfo (The Magnificent Seven, Sicario: Day Of The Soldado), Adria Arjona (Pacific Rim: Uprising, Triple Frontier), Corey Hawkins (Kong: Skull Island, BlacKkKlansman), Ben Hardy (X-Men: Apocalypse), Lior Raz (Fauda), Mélanie Laurent (Operation Finale) en Payman Maadi (13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi).

In 6 Underground maken we kennis met een nieuw soort actieheld. Zes eenlingen van over de hele wereld, ieder van hen de allerbeste in zijn of haar vak, worden samengebracht. Naast hun buitengewone talent zijn ze geselecteerd vanwege hun gigantische drive om het verleden uit te wissen en onze toekomst voorgoed te veranderen.

Het team wordt gekozen door een mysterieuze leider (Ryan Reynolds). En hoewel hij en zijn team waarschijnlijk worden vergeten, is zijn voornaamste missie ervoor zorgen dat hun acties wél voor altijd herinnerd zullen worden.

Geproduceerd door Netflix en Skydance Media, in samenwerking met Bay Films. 6 Underground is gebaseerd op een origineel idee van schrijvers en uitvoerende producenten Rhett Reese (GI Joe: Retaliation) en Paul Wernick (Zombieland). Bay is vooral bekend om zijn actiefilms, zoals Bad Boys, Armageddon en de filmfranchise van Transformers.

Dit is de eerste samenwerking tussen Skydance Media en Netflix voor een speelfilm. Dit is ook het eerste Netflix-project voor zowel Bay als Reynolds. David Ellison, Dana Goldberg en Skydance zullen samen met Bay produceren.

6 Underground is vanaf 13 december te zien op Netflix.