S.W.A.T. seizoen 4 vanaf 7 juli op Videoland

Vanaf 7 juli 2022 is S.W.A.T. seizoen 4 te zien in Nederland op Videoland. Dit seizoen belooft opnieuw veel spanning en sensatie. In het nieuwe seizoen wordt Hondo geconfronteerd met de Black Lives demonstranten. Plus, S.W.A.T. fungeert als een binnenlandse surveillance-eenheid voor de CIA om te bevestigen of een internationale misdaadbaron weer is opgedoken in Los Angeles na jarenlang off-grid te zijn geweest. Bekijk hieronder een promo.

S.W.A.T. seizoen 4 op Veronica

In S.W.A.T. speelt Shemar Moore de rol van ex-marinier Daniel ‘Hondo’ Harrelson, een in Los Angeles geboren en getogen S.W.A.T.-sergeant die net de leiding heeft gekregen over een gespecialiseerde eenheid dat de laatste halt moet toeroepen voor de politie. Hondo wordt heen en weer getrokken tussen zijn loyaliteit aan de stad waar hij opgroeide en zijn plicht ten opzicht van zijn collega-politieagenten, maar hij heeft alles in zich om een prima leider en een brug te zijn tussen die twee werelden.

S.W.A.T. is een actiedrama serie, gebaseerd op de gelijknamige televisieserie uit 1975, bedacht door Robert Hamner en ontwikkeld door Rick Husky. De serie is ontwikkeld door Aaron Rahsaan Thomas en Shawn Ryan en ging in première op CBS op 2 november 2017. In de Verenigde Staten kwam seizoen 5 van S.W.A.T in mei ten einde. Een zesde seizoen is al aangekondigd en zal vanaf oktober te zien zijn.

De hoofdrollen worden gespeeld door Shemar Moore, Stephanie Sigman, Alex Russell, Lina Esco, Kenny Johnson, Jay Harrington, David Lim, Patrick St. Esprit.

S.W.A.T. seizoen 4 verschijnt op 7 juli op Videoland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter