Samantha Ferris aanwezig bij Bats, Bones & Dice

Vanwege het daverend succes van Dutch Comic Con 2016 opent de Jaarbeurs zich op 29 & 30 oktober 2016 voor Bats, Bones & Dice, de Halloween editie van Dutch Comic Con! Vandaag werd bekend dat Supernatural Hunter Samantha Ferris het hele weekend aanwezig zal zijn op het evenement.
Samantha Ferris aanwezig bij Bats, Bones & Dice

De Canadese actrice is vooral bekend van haar rollen als Ellen Harvelle in Supernatural en Nina Jarvis in The 4400, maar speelde ook rollen in series zoals Stargate SG-1, Smallville en Battlestart Galactica. Daarnaast was ze ook te zien in een aantal films, waaronder The Tall Man en Along Came a Spider!

De eerste editie van Bats, Bones & Dice zal plaatsvinden op 29 en 30 oktober 2016 in de Jaarbeurs te Utrecht en geeft zo de aftrap voor Halloween, waarbij liefhebbers alvast in de stemming kunnen komen. De Jaarbeurshallen zullen omgetoverd worden tot Dracula’s kasteel gecombineerd met een enorme freakshow, met horror gerelateerde partners, films en natuurlijk bekende gasten. Geheel in stijl zullen bezoekers twee dagen lang kunnen genieten van het grootste themaevenement van Nederland.

Early bird kaarten voor Bats, Bones & Dice zijn beschikbaar tot 1 augustus viawww.batsbonesdice.com en kosten €15 per dag of €25 voor een weekend ticket. Vanwege het griezelige thema is de beurs helaas niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar