Sarah Rafferty (Donna uit Suits) komt naar Heroes Dutch Comic Con 2022

De zesde en tevens laatste special guest voor de wintereditie van Heroes Dutch Comic Con is bekend! Niemand minder dan Sarah Rafferty, vooral bekend van haar rol als Donna Paulsen in de advocaten televisieserie Suits, reist af naar Utrecht om kennis te maken met haar Nederlandse fans. Rafferty sluit aan bij Dan Fogler (Fantastic Beasts), Jenna Coleman (The Sandman), Lou Ferrigno (The Incredible Hulk), Paul Blackthorne en Stephen Amell (beiden bekend van Arrow).

In november opent de grootste comic con van Nederland weer haar deuren in Jaarbeurs Utrecht. Twee dagen lang kunnen bezoekers hun hart ophalen voor alles dat te maken heeft met comics, cosplay, gaming en meer. Traditiegetrouw zijn er diverse acteurs en entertainers te gast. Kijk voor meer informatie op de site van Heroes Dutch Comic Con.

Sarah Rafferty op Dutch Comic Con

Sarah Rafferty op Dutch Comic Con

Sarah Rafferty (1972) brak internationaal door met haar rol als de vlijmscherpe secretaresse Donna Paulsen in televisieserie Suits. Met haar herkenbare rode haar en gevatte opmerkingen groeide Rafferty al snel uit tot één van de populairste personages van de serie, die draaide van 2011 tot 2019. Na negen succesvolle seizoenen kwam Suits tot een einde. Sindsdien heeft Rafferty niet stilgezeten. Zo was zij te zien in diverse medische dramaseries, waaronder Grey’s Anatomy. Ook heeft ze een terugkerende rol als Dr. Pamela Blake in Chicago Med. Binnenkort is de actrice te zien in de gloednieuwe Netflix-serie My Life with the Walter Boys als Dr. Katherine Walter. De serie is gebaseerd op het populaire gelijknamige Young Adult-boek van Ali Novak.

Alle special guests zijn beide dagen op het evenement aanwezig. Bezoekers kunnen ze ontmoeten, vragen stellen tijdens de Q&A’s op het hoofdpodium, een handtekening bemachtigen en met hem op de foto. Reguliere toegangstickets zijn uitverkocht.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter