Saved by the Bell reboot trailer ziet terugkeer Slater en Jesse

Jessie Spano en A.C. Slater zijn terug in de nieuwe teaser voor NBCUniversal’s aankomende Saved by the Bell reboot serie. Originele castleden Elizabeth Berkley (Showgirls) en Mario Lopez (The X Factor) zullen hun rollen hernemen. Je kunt de trailer hieronder bekijken.

Mark-Paul Gosselaar zal terugkeren in zijn iconische rol als Zack Morris, die nu de gouverneur van Californië is. Elizabeth Berkley (Showgirls) en Mario Lopez (The X Factor) zullen hun iconische rollen als Jessie Spano en A.C. Slater in de komende serie opnieuw spelen. De serie heeft verder ook een rol voor John Michael Higgins (Pitch Perfect) als de nieuwe directeur van Bayside.

Josie Totah (Jessie, Glee, Champions) zal de hoofdrol van Lexi op zich nemen. Haar personage wordt beschreven als een mooie cheerleader met scherpe tong en het populairste meisje op Bayside High, dat zowel door haar medestudenten wordt bewonderd als gevreesd. Andere nieuwe castleden zijn Mitchell Hoog, Belmont Cameli, Dexter Darden, Haskiri Velazquez en Alycia Pacual-Pena.

Tracy Wigfield (Great News) zal de Saved by the Bell reboot schrijven en uitvoerend produceren. Peter Egel en Franco Bario zullen dienen als uitvoerende producenten voor het Universal Television-project.

Saved by the Bell werd uitgezonden van 1989 tot 1993 en draaide om een groep middelbareschoolleerlingen die met allerlei typische puberproblematiek te maken kregen. Er volgden ook twee spin-offs en twee televisiefilms.