Saved by the Bell setfoto ziet de terugkeer van Mark-Paul Gosselaar

De originele hoofdrolspeler Mark-Paul Gosselaar (Mixed-ish) heeft op Instagram een ​​nieuwe setfoto gedeeld van Peacock’s aankomende Saved by the Bell revival-serie, die ons een voorproefje geeft bij de terugkeer van Gosselaar in zijn iconische rol als Zack Morris, die nu de gouverneur van Californië is. Vanwege Gosselaar’s werk aan een andere sitcom, zal hij samen met Tiffani Thiessen slechts in een paar afleveringen van de serie verschijnen. Bekijk zijn volledige bericht hieronder!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

One of these blondes is going be Zack Morris. #sbtb #reboot

Een bericht gedeeld door Mark-Paul Gosselaar (@mpgosselaar) op

Elizabeth Berkley (Showgirls) en Mario Lopez (The X Factor) zullen hun iconische rollen als Jessie Spano en A.C. Slater in de komende serie opnieuw spelen. De serie heeft verder ook een rol voor John Michael Higgins (Pitch Perfect) als de nieuwe directeur van Bayside. Josie Totah (Jessie, Glee, Champions) zal de hoofdrol van Lexi op zich nemen. Haar personage wordt beschreven als een mooie cheerleader met scherpe tong en het populairste meisje op Bayside High, dat zowel door haar medestudenten wordt bewonderd als gevreesd.

Tracy Wigfield (Great News) zal de serie schrijven en uitvoerend produceren. Peter Egel en Franco Bario zullen dienen als uitvoerende producenten voor het Universal Television-project. Peacock is naar verluidt in gesprek met andere castleden zoals Mark-Paul Gosselaar om ook terug te keren.

Saved by the Bell werd uitgezonden van 1989 tot 1993 en draaide om een groep middelbareschoolleerlingen die met allerlei typische puberproblematiek te maken kregen. Er volgden ook twee spin-offs en twee televisiefilms.