Scenes From A Marriage vanaf 13 september bij Ziggo

De vijfdelige serie Scenes From A Marriage is vanaf 13 september te zien bij Ziggo Movies & Series XL. Iedere week volgt op maandag een nieuwe aflevering. De serie startte op 12 september 2021 op de Amerikaanse zender HBO. De adaptatie is gebaseerd op de klassieke Zweedse serie van Ingmar Bergman.

Scenes From A Marriage bij Ziggo Movies & Series XL

HBO’s Scenes from a Marriage is een boeiende vijfdelige serie. Het onderzoekt liefde, haat, verlangen, monogamie, huwelijk en echtscheiding door de lens van een hedendaags Amerikaans koppel. Mira (Jessica Chastain) is een zelfverzekerde, ambitieuze tech executive die niet vervuld is door haar huwelijk, en Jonathan (Oscar Isaac) is een cerebrale en meegaande filosofieprofessor die wanhopig op zoek is naar het intact houden van hun relatie. Scenes from a Marriage toont de volledige complexiteit van Jonathan en Mira als individuen die uiteindelijk weten dat hun huwelijk niet wordt verscheurd door een gebeurtenis of fout, wat resulteert in een radicaal eerlijke serie.

De hoofdrollen worden gespeeld door Golden Globe-winnaar Oscar Isaac en Oscar-genomineerde Jessica Chastain. Andere rollen zijn er voor Sunita Mani, Nicole Beharie, Corey Stoll, Tovah Feldshuh.

De gelimiteerde serie is geschreven en geregisseerd door The Affair bedenker Hagai Levi. Uitvoerende producenten zijn Levi, Isaac, Chastain, Amy Herzog, Lars Blomgren, Daniel Bergman, Blair Breard en Michael Ellenberg van Media Res. Het is een coproductie tussen Media Res en Endeavour Content.

De originele serie is een Engelstalige bewerking van de klassieke Zweedse serie van Ingmar Bergman, gebaseerd op Bergmans eigen ervaringen. Het werd uitgezonden op de Zweedse televisie. Het had hoofdrollen voor Liv Ullmann en Erland Josephson.

Scenes From A Marriage is vanaf 13 september te zien op Ziggo Movies & Series XL.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter