Schmigadoon! seizoen 2 aangekondigd met de titel Schmicago

Apple TV+ muzikale komedieserie Schmigadoon!, keert terug voor seizoen 2, met als titel Schmicago. De streamer kondigde aan dat het de muzikale satire heeft vernieuwd – maar in tegenstelling tot seizoen 1, dat een parodie op musicals uit de jaren 40 was, zal seizoen 2 in een heel ander tijdperk afspelen. Na het vinden van de ware liefde in de stad Schmigadoon, bevinden Josh (Keegan-Michael Key) en Melissa (Cecily Strong) zich in seizoen 2 in Schmicago, de wereld van musicals uit de jaren ’60 en ’70.

Keegan-Michael Key en Cecily Strong keren beide terug naast Ariana DeBose, Dove Cameron, Jaime Camil, Kristin Chenoweth, Alan Cumming, Ann Harada, Jane Krakowski, Martin Short en Aaron Tveit. Tituss Burgess en Patrick Page voegen zich ook bij de cast voor seizoen twee.

Schmicago

De serie is een parodie op iconische musicals uit de Gouden Eeuw. Schmigadoon! draait om een ​​stel dat op reis gaat om hun relatie nieuw leven in te blazen als ze per ongeluk een magische stad ontdekken die in een musical uit de jaren 40 leeft. Ze leren dan dat ze niet weg kunnen voordat ze ‘ware liefde’ hebben gevonden.

Het seizoen van zes afleveringen wordt geleid door Cecily Strong, genomineerd voor een Emmy Award (Saturday Night Live) en Emmy Award-winnaar Keegan-Michael Key (Key & Peele). Daarnaast zijn er rollen voor Alan Cumming, Kristin Chenoweth, Aaron Tveit, Dove Cameron, Ariana DeBose, Fred Armisen, Jaime Camil, Jane Krakowski, Ann Harada, Martin Short.

Van Broadway Video en Universal Television, Schmigadoon! is gemaakt door Cinco Paul en Ken Daurio, waarbij Paul ook de showrunner is en alle originele nummers voor de serie heeft geschreven. Het is uitvoerend geproduceerd door Andrew Singer, Lorne Michaels en Barry Sonnenfeld, die ook de serie regisseert. Het wordt geproduceerd door Strong met Daurio als adviserend producent en schrijver.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter