Scream vanaf 3 februari 2022 in Nederland in de bioscoop

Paramount Pictures heeft de laatste trailer vrijgegeven voor Scream, het vijfde deel uit de gelijknamige filmreeks. Je kunt de trailer hieronder bekijken. Scream staat gepland om op 3 februari 2022 in Nederland in de bioscoop te verschijnen. 

Vijfentwintig jaar nadat een reeks brute moorden het rustige stadje Woodsboro schokte, heeft een nieuwe moordenaar het Ghostface-masker opgezet en begint hij zich op een groep tieners te richten om geheimen uit het dodelijke verleden van de stad te doen herleven.

Scream 2022

Scream in de bioscoop in Nederland

Twintig jaar nadat het rustige stadje Woodsboro werd afgeschrikt door een aantal gewelddadige moorden, worden de bewoners opnieuw geteisterd door een moordenaar, die zich achter het Ghostface masker schuilt met een groep tieners als doelwit.

Neve CampbellDavid Arquette en Courtney Cox keren allen terug voor dit vijfde deel. Daarnaast zijn er ook rollen voor Dylan Minnette, Melissa Barrera, Kyle Gallner, Mason Gooding, Mikey Madison, Jenna Ortega, Jack Quaid, Marley Shelton, Jasmin Savoy Brown en Sonia Ammar.

De nieuwe film wordt geregisseerd door Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett op basis van een scenario door James Vanderbilt & Guy Busick. Gebaseerd op de personages die bedacht zijn door Kevin Williamson.

Producers van de film zijn James Vanderbilt (Zodiac), William Sherak en Paul Neinstein.

Scream staat in Nederland gepland om op 3 februari 2022 in de biscoop te verschijnen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter