Nieuwe trailer en poster Fantastic Beasts and Where To Find Them

Warner Bros. Pictures heeft tijdens San Diego Comic-Con een nieuwe trailer en poster van de Harry Potter-prequel Fantastic Beasts and Where to Find Them vrijgegeven. Deze kun je hieronder bekijken.

Fantastic Beasts and Where To Find Them

Fantastic Beasts and Where to Find Them

Fantastic Beasts and Where to Find Them is een geheel nieuw avontuur dat ons terugbrengt naar de magische wereld van bedenker J.K. Rowling. Oscar-winnaar Eddie Redmayne (The Theory of Everything) speelt de rol van Newt Scamander, de magizoöloog van de magische wereld. Voordat Harry, Ron, Hermelien en de rest voor het eerst Zweinstein binnenliepen doet Newt Scamander onderzoek naar magische wezens.

Fantastic Beasts and Where to Find Them begint in 1926 als Newt Scamander zijn wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van een bijzondere collectie fabeldieren net heeft afgerond. Wat een simpele tussenstop in New York had moeten worden, loopt volledig uit de hand door een No-Maj (Amerikaans voor een Dreuzel) genaamd Jacob, een magische koffer, en het ontsnappen van een aantal van Newt’s fabeldieren, die wel eens problemen zouden kunnen veroorzaken voor zowel de tovenaars- als de No-Maj wereld.

De film wordt geregisseerd door Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 & 2-regisseur David Yates op basis van een scenario door J.K. Rowling.

De cast bestaat uit namen als Eddie Redmayne, Colin Farrell, Katherine Waterston, Ezra Miller, Samantha MortonDan FoglerCarmen EjogoRon Perlman en Alison Sudo.

Fantastic Beasts And Where To Find Them zal vanaf 17 november 2016 te zien zijn.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter