SEAL Team seizoen 4 vanaf 18 juli bij Ziggo Movies & Series

SEAL Team  seizoen 4 is vanaf 18 juli 2022 te zien bij Ziggo Movies & Series. SEAL Team volgt het leven van de elitekorps van de Navy Seals als ze hun meest gevaarlijke missies trainen, plannen en uitvoeren.

SEAL Team seizoen 4

Falen is geen optie voor de Navy SEALs, ‘s werelds meest elite ‘specials ops’ troepen. Deze onverschrokken krijgers ondergaan riskante missies, die bijna onmogelijk lijken. Wanneer ze terug naar huis keren, krijgen ze met hele andere soorten problemen te maken. Geheimen bewaren, op ieder moment opgeroepen kunnen worden en de kennis dat ieder van hen kan sterven heeft een groot effect op de soldaten en op hun families. Hun onbreekbare eed en hun liefde voor het vaderland houdt de mannen op de been.

In seizoen vier betreedt Bravo Team vijandelijk gebied in het besneeuwde Spin Ghar-gebergte om de leider van een terroristische groep uit te schakelen.

SEAL Team is een Amerikaanse dramaserie van de zender Paramount+ (voorheen CBS) en ging in première op 27 september 2017. Op 9 mei 2019 verlengde CBS de serie voor een derde seizoen, die in première ging op 2 oktober 2019. Het vierde seizoen ging op 2 december 2020 in première ging. In mei 2021 werd aangekondigd dat de serie werd verlengd voor een vijfde seizoen en zou verhuizen naar Paramount+. Het vijfde seizoen ging in première op 10 oktober 2021. In februari 2022 werd de serie verlengd voor een zesde seizoen.

SEAL Team is gemaakt door Benjamin Cavell. De hoofdrollen worden gespeeld door David Boreanaz, Max Thieriot, Jessica Paré, Neil Brown Jr., A.J. Buckley en Toni Trucks.

SEAL Team  seizoen 4 is vanaf 18 juli 2022 te zien bij Ziggo Movies & Series.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter