See seizoen 3 vanaf 26 augustus op Apple TV+

See seizoen 3 is vanaf 26 augustus 2022 te zien op Apple TV+. Het derde is tevens het laatste seizoen van de epische post-apocalyptische hitserie met Jason Momoa. Bekijk de trailer hieronder.

See seizoen 3

See is een serie die zich afspeelt in een toekomst waarin de mensheid het vermogen heeft verloren om de wereld met zicht waar te nemen. Het volgt het verhaal van de onverschrokken leider Baba Voss, de vader van een tweeling die eeuwen later werd geboren met het mythische vermogen om te zien – die zijn stam moet beschermen tegen een machtige maar wanhopige koningin die gelooft dat het hekserij is en wil dat ze vernietigd worden.

In seizoen drie is het bijna een jaar geleden dat Baba Voss zijn aartsvijand en broer Edo versloeg en afscheid nam van zijn familie om op afstand in het bos te gaan wonen. Voss wordt gedwongen terug te keren naar Paya om zijn stam te redden wanneer een Trivantiaanse wetenschapper een nieuwe en verwoestende vorm van ziende wapens ontwikkelt die de toekomst van de mensheid bedreigt.

In de serie zijn er rollen voor Jason Momoa, Dave Bautista, Alfre WoodardSylvia Hoeks, Hera Hilmar, Christian Camargo, Archie Madekwe, Nesta Cooper, Tom Mison, Olivia Cheng, Eden Epstein, Michael Raymond-James, David Hewlett en Trieste Kelly Dunn.

See is uitvoerend geproduceerd door Steven Knight, de maker van Peaky Blinders, Francis Lawrence, Peter Chernin, Jenno Topping, Jim Rowe en Jonathan Tropper, die ook dienst doet als showrunner. De serie wordt geproduceerd door Chernin Entertainment en Endeavour Content.

See seizoen 3 is vanaf 26 augustus 2022 te zien op Apple TV+.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter