San Andreas 2 aangekondigd

De rampenfilm San Andreas uit 2015 was een succes te noemen. Deze wist een wereldwijde omzet te behalen van $473,8 miljoen. New Line Cinema heeft nu Neil Widener en Gavin James aangetrokken om San Andreas 2 te schrijven. Een groot deel van de cast & crew zullen terugkeren.

San Andreas 2

In de door Brad Peyton geregisseerde rampenfilm wordt de westkust van de Verenigde Staten getroffen door een allesverwoestende aardbeving. In de chaos tracht helikopterpiloot Raymond Gaines zijn familie te redden, bestaande uit zijn ex-vrouw Emma Gaines en zijn dochter Blake Gaines. De sequel zal gaan over de uitbarsting van de Ring of Fire in de Grote Oceaan. Dit is een hoefijzervormig gebied rondom de Grote Oceaan dat bekendstaat om het veelvuldig optreden van aardbevingen en vulkaanuitbarstingen, veroorzaakt door diverse subductiezones van tektonische platen in de regio.

San Andreas: Ring of Fire wordt geregisseerd door Brad Peyton en acteurs Dwayne Johnson, Carla Gugino, Alexandra Daddario en Paul Giamatti zullen terugkeren.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter