Straight Outta Compton 2 in ontwikkeling

Op dit moment wordt er gewerkt aan Straight Outta Compton 2, een soort van sequel op de film Straight Outta Compton over de hiphop-groep N.W.A. De film zal gaan over Snoop Dogg, Tupac en andere rappers uit de Amerikaanse Westkust.

Volgens Dogg Pound-rapper Daz Dillinger gaat de film verder waar N.W.A. eindigt. De film volgt de carrières van Snoop Dogg, Nate Dogg, Kurupt, Daz Dillinger en Warren G. De titel van de film zou Dogg Pound 4 Life zijn. De casting zal verzorgd worden door de zoon van Dr. Dre, Curtis Young. Dr. Dre en Rapper Ice Cube zullen de film niet produceren, maar laatstgenoemde heeft wel zijn goedkeuring gegeven.

Straight Outta Compton 2

In 1987 gebruikten vijf jonge mannen openhartige teksten en hardcore beats om hun frustraties en woede over hun leven in één van de meest gevaarlijke buurten van Amerika te uiten en creëerden hiermee een machtig wapen: hun muziek. Deze culturele rebellen vormden samen de N.W.A. Met hun muziek, attitude en talent vochten ze tegen de autoriteiten die hen onder de duim wilden houden. In hun teksten vertelden ze de waarheid over het leven in de hood en begonnen ze een sociale revolutie die nog steeds invloed heeft op de hedendaagse samenleving.

Straight Outta Compton is een biografische dramafilm over de hiphopgroep N.W.A. De titel is afkomstig van de naam van hun debuutalbum en het gelijknamige nummer op dat album. De film is geregisseerd door F. Gary Gray en onder anderen O’Shea Jackson Jr., Corey Hawkins, Jason Mitchell en Paul Giamatti spelen erin mee. De leden van N.W.A waren betrokken in het maken van de film, de film werd onder andere geproduceerd door Ice Cube, Dr. Dre en de weduwe van Eazy-E. De andere groepsleden MC Ren en DJ Yella waren creative consultants.

Straight Outta Compton is vanaf donderdag 3 september te zien.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter