Serie 24 vanaf 23 februari te zien op Disney Plus Star

Goed nieuws voor fans van 24. Alle seizoenen (194 afleveringen) van 24 zijn vanaf 23 februari te streamen op Disney Plus Star.

Het eerste seizoen van 24 verscheen in het jaar 2001 en liep tot 2010. 24 is één van de meest populaire series ooit en speelt zich af in “real time”. Elk seizoen duurt 24 uur en is een periode uit het leven van federaal agent Jack Bauer (Kiefer Sutherland), waarin hij terroristische aanslagen probeert te voorkomen. In 2014 werd de serie voortgezet met een negende seizoen onder de naam 24: Live Another Day.

Serie 24 op Disney Plus Star

De serie 24 draait om Jack Bauer (Kiefer Sutherland) en zijn werk bij de Counter Terrorist Unit (CTU), een fictieve Amerikaanse antiterreurorganisatie. Hij racet tegen de klok om de plannen van terroristen te dwarsbomen, en zijn land voor rampen te behoeden

24, dat tussen 2001 en 2010 werd uitgezonden, trok miljoenen kijkers en won tientallen prijzen, waaronder twee Golden Globes en twee Emmy’s. In 2014 verscheen 24: Live Another Day, een miniserie van 12 afleveringen en een vervolg op de acht seizoenen van 24.

Er werd lange tijd gepraat over een bioscoopversie die zou vertellen wat er met Bauer was gebeurd nadat hij in het laatste seizoen verdween. Door problemen met het script en de financiering kwam dit project nooit van de grond. Er volgde wel een spin-off, 24: Legacy, met in de hoofdrol Corey Hawkins (Straight Outta Compton), Miranda Otto (The Lord of the Rings trilogie) en Anna Diop (The Messengers). Fox annuleerde 24: Legacy na één seizoen.

Naast Sutherland waren er ook rollen voor Leslie Hope, Sarah Clarke, Mary Lynn Rajskub, Carlos Bernard, Elisha Cuthbert, Dennis Haysbert, Reiko Aylesworth, James Morrison, Kim Raver, Penny Johnson Jerald, James Badge Dale, William Devane, Lana Parrilla, James Morrison.

Alle seizoenen van de serie 24zijn vanaf 23 februari te zien op Disney Plus Star.

Disney Plus Star

Star is een aanvullend kanaal op Disney Plus, de streamingdienst van The Walt Disney Company. Je hoeft niets extra’s te doen om Star te krijgen – als je al geabonneerd bent op Disney Plus, krijg je deze bij de lancering. Het is gewoon een nieuwe toevoeging aan de app. Star zal binnen de Disney+ app te vinden zijn naast Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Door profielen die gemakkelijk zijn af te schermen met een pincode, hebben ouders controle over alles wat kinderen kijken, een fijne gedachte! Klik hier voor meer informatie over Disney Plus Star.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter