Serie 24 vanaf 24 juni beschikbaar op Netflix

Goed nieuws voor fans van 24. Alle acht seizoenen van de serie 24 zijn vanaf 24 juni 2020 te bekijken op Netflix! Het eerste seizoen van 24 verscheen in het jaar 2001 en liep tot 010. 24 is één van de meest populaire series ooit en speelt zich af in “real time”. Elk seizoen duurt 24 uur en is een periode uit het leven van federaal agent Jack Bauer (Kiefer Sutherland), waarin hij terroristische aanslagen probeert te voorkomen.

Films en seriesFilms en series

Serie 24 op Netflix

24, dat tussen 2001 en 2010 werd uitgezonden, trok miljoenen kijkers en won tientallen prijzen, waaronder twee Golden Globes en twee Emmy’s. In 2014 verscheen 24: Live Another Day, een miniserie van 12 afleveringen en een vervolg op de acht seizoenen van 24.

Er werd lange tijd gepraat over een bioscoopversie die zou vertellen wat er met Bauer was gebeurd nadat hij in het laatste seizoen verdween. Door problemen met het script en de financiering kwam dit project nooit van de grond. Er volgde wel een spin-off, 24: Legacy, met in de hoofdrol Corey Hawkins (Straight Outta Compton), Miranda Otto (The Lord of the Rings trilogie) en Anna Diop (The Messengers). Fox annuleerde 24: Legacy na één seizoen.

Naast Sutherland waren er ook rollen voor Leslie Hope, Sarah Clarke, Mary Lynn Rajskub, Carlos Bernard, Elisha Cuthbert, Dennis Haysbert, Reiko Aylesworth, James Morrison, Kim Raver, Penny Johnson Jerald, James Badge Dale, William Devane, Lana Parrilla, James Morrison.

Alle seizoenen van de serie 24 zijn vanaf 24 juni te zien op Netflix!

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter