Serie A Teacher vanaf 28 mei op Disney Plus Star

De serie A Teacher verscheen in Nederland eerder bij Fox en Ziggo, maar is vanaf 28 mei ook te zien op Disney Plus Star. De serie is afkomstig van Hulu. In de reeks raken de personages van Kate Mara en Nick Robinson verwikkeld in een ongepaste liefdesaffaire.

A Teacher Disney Plus Star

In de serie A Teacher is Claire de nieuwste lerares op Westerbrook High School. Ontevreden over haar huwelijk met haar universiteitsliefde Matt Mitchell (Ashley Zukerman), ver verwijderd van haar broer Nate Wilson (Adam David Thompson) en wanhopig op zoek naar verbinding, raakt ze snel bevriend met mededocent Kathryn Sanders (Marielle Scott). Claires leven verandert wanneer Eric, een charmante Amerikaanse senior in haar Engelse klas, onverwachte interesse in haar krijgt. Eric is de aanvoerder van het voetbalteam en bijna onafscheidelijk van zijn beste vrienden, Logan Davis (Shane Harper) en Josh Smith (Dylan Schmid). Alles lijkt perfect op het eerste gezicht, maar Eric wordt gedwongen te jongleren met de druk van school, solliciteren naar de universiteit en een parttime baan, terwijl hij helpt om voor zijn twee jongere broers te zorgen, zodat zijn moeder Sandy (Rya Ingrid Kihlstedt) de familie kan ondersteunen. Claire en Eric ontdekken een onmiskenbare connectie waardoor ze aan hun individuele realiteit kunnen ontsnappen, maar hun relatie versnelt sneller dan beiden konden voorzien. De permanente schade die is achtergelaten in de nasleep van de ongeoorloofde affaire van Claire en Eric, wordt voor hen, en hun vrienden en familie, onmogelijk te negeren.

De reeks is gebaseerd op de gelijknamige dramafilm uit 2013 van schrijver-regisseur Hannah Fidell. De miniserie heeft rollen voor Kate Mara (House Of Cards) als Claire en Nick Robinson (Love Simon) als Eric. Het wordt ook geschreven en geregisseerd door Fidell, die ook samen met Mara produceert.

A Teacher is vanaf 28 mei 2021 te zien op Disney Plus Star.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter