Serie BuZa vanaf 19 november op NPO1

De nieuwe vierdelige dramaserie BuZa gaat op 19 november van start op NPO 1. Bekijk hieronder alvast een trailer. In de serie wordt Maarten Meinema (Kees Prins) als nieuwe minister van Buitenlandse Zaken benoemd wanneer zijn voorganger onverwachts overlijdt.

BuZa serie

In deze vierdelige BNNVARA-serie volgen we Maarten Meinema die als nieuwe minister van Buitenlandse Zaken wordt benoemd als zijn voorganger onverwachts overlijdt. Maar wanneer er allerlei politieke lijken uit de kast vallen en de ene crisis na de andere zich aandient, heeft hij grote moeite het vertrouwen van zijn staf te winnen. Als dan ook nog blijkt dat hij geplaagd wordt door persoonlijke demonen neemt de druk tot grote hoogten toe.

De cast bestaat uit Kees Prins, Sanne Samina Hanssen, Werner Kolf, Jacob Derwig, Sytske van der Ster, Menno van Beekum, Freek Bartels, Kevin Schoonderbeek, Delilah Warcup-van Eyck en Saskia Temmink.

De regie is in handen van Frank Ketelaar, die eerder onder andere Overspel en KLEM regisseerde. Het scenario is eveneens door Frank Ketelaar geschreven. Producent is Robert Kievit (Overspel, Hollands Hoop, KLEM). De reeks is een productie van BNNVARA.

BuZa is vanaf 19 november vier weken lang iedere vrijdag om 21.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter