Serie Deep Shit vanaf 17 oktober wekelijks te zien op NPO 3

In oktober gaat de komische misdaad serie Deep Shit van start bij de NPO. De BNNVARA serie heeft in de hoofdrollen Jennifer Hoffman en Fockeline Ouwerkerk. Zij kwamen samen met Fiction Valley met het initiatief voor deze serie. Deep Shit wordt vanaf 17 oktober wekelijks uitgezonden bij BNNVARA op NPO 3.

Deep Shit op NPO 3

Deep Shit gaat over de vriendschap tegen wil en dank tussen twee vinexvrouwen die elkaar vinden in hun ergernissen over het doorsnee leven. Ze besluiten samen net even een andere route in te slaan. Zo tart de serie alle conventies van het jonge, gesettelde gezinsleven. Na een confronterende ontmoeting in de supermarkt beseffen Sara en Veerle hoe verschrikkelijk ze zijn vastgeroest in hun eigen saaie levens. Een spannend dubbelleven lijkt de oplossing te zijn, maar dat loopt gierend uit de hand. Terwijl ze thuis de schijn op moeten houden, draaien ze zichzelf steeds verder vast in een onbedoeld crimineel avontuur.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jennifer Hoffman en Fockeline Ouwerkerk. Ook Sieger Sloot, André Dongelmans, Tarik Moree en Ayla Çekin Satijn komen voorbij in de serie.

Het scenario werd geschreven door van Dirk van Pelt en Lucas de Waard (Toon) en Jamille van Wijngaarden (Kamp Koekieloekie) trad aan als regisseur.

Deep Shit is vanaf 17 oktober wekelijks te zien op NPO 3. De reeks verschijnt ook op NPO Plus.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter