Serie Derek met Ricky Gervais vanaf september op Netflix

De serie Derek met Ricky Gervais in de hoofdrol is vanaf september te zien op Netflix. Derek is een mockumentary dat zich afspeelt in een Engels bejaardentehuis. Het hoofdpersonage werkt hier als verzorger tussen een groep buitenbeentjes. Bekijk hieronder een trailer.

Derek serie

Derek heeft een kinderlijk en naïef karakter dat door een inspecteur geassocieerd wordt met autisme, hoewel hij daar nooit voor getest is. Vanwege zijn excentriciteit wordt hij afgewezen door de maatschappij, maar zijn sympathie en enthousiasme maken hem juist weer zeer geliefd bij de bejaarden die hij verzorgt. Zijn collega Dougie is een zeer cynische klusjesman die constant ruzie heeft met de perverse nietsnut Kev. Ondertussen maakt verzorgster Hannah constant overuren om het bejaardentehuis in goede banen te leiden, wat ten koste gaat van haar privéleven.

De hoofdrollen worden gespeeld door Ricky Gervais, Kerry Godliman, David Earl, Karl Pilkington, Holli Dempsey, Brett Goldstein, Colin Hoult.

Derek is een Britse comedy-drama serie met in de hoofdrol, geschreven door en geregisseerd door Ricky Gervais. De pilot werd geproduceerd door Derek Productions Ltd. voor Channel 4 en uitgezonden op 12 april 2012.

Vanaf september is Derek te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter