Serie Devs vanaf 12 november bij Ziggo

De nieuwe achtdelige serie Devs is vanaf 12 november te zien bij Ziggo Movies & Series. De technothriller is ontwikkeld door Alex Garland, de maker van Ex_Machina en Annihilation. De reeks volgt Lily, een jonge computer ingenieur. Zij ontdekt de geheime ontwikkelingsafdeling van haar werkgever, een hypermodern technologiebedrijf. Zij denkt dat zij achter de verdwijning zitten van haar vriend. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Serie Devs bij Ziggo

Lily Chan is een jonge software-ingenieur die werkt voor Amaya, een geavanceerd technisch bedrijf gevestigd in Silicon Valley. Na de kennelijke zelfmoord van haar vriend vermoedt Lily dat er een smerig spel wordt gespeeld en begint ze de zaak te onderzoeken. Ze realiseert zich al snel dat alle wegen leiden naar Forest, de raadselachtige CEO van Amaya en Devs, de geheime ontwikkelingsafdeling van het bedrijf. In Lily’s zoektocht naar de waarheid ontdekt ze een op technologie gebaseerde samenzwering die de wereld zou kunnen veranderen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Sonoya Mizuno, Nick Offerman, Jin Ha, Zach Grenier, Cailee Spaeny, Stephen McKinley Henderson, Karl Glusman, Alison Pill.

Devs is een Amerikaanse thrillerserie van de zender FX. De serie ging in première op 5 maart 2020. Devs is vanaf 12 november te zien bij Ziggo Movies & Series.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter