Serie Diepe Gronden vanaf 2 januari op SBS6

De nieuwe serie Diepe Gronden is vanaf zondag 2 januari te zien op tv bij SBS6, waarbij de wekelijkse afleveringen ook steeds een dag later zullen worden toegevoegd aan het aanbod van Videoland. Diepe Gronden is een miniserie van vier afleveringen. Linda de Mol speelt rechercheur Anna van Kessel, die samen met een team dat onder leiding staat van Timon de Zwart (Egbert-Jan Weeber) de moord op een 17-jarig meisje onderzoekt. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Nieuwe serie met Linda de Mol: Diepe Gronden

Een heel spannend begin van het nieuwe jaar! ? Diepe Gronden: 3 januari.

Geplaatst door Videoland op Donderdag 23 december 2021

Diepe Gronden serie

Linda de Mol speelt in Diepe Gronden de rol van Anna van Kessel. Zij is gedragsdeskundige die werkt bij de Nationale Politie en onderzoekt de moord op een 17-jarig meisje in natuurgebied de Weerribben. Daar is het lichaam van de 17-jarige Daphne Oosthoek naakt en met een plastic zak over haar hoofd gevonden in het water. Anna ontdekt een connectie met een ander vermist meisje, maar alles staat op z’n kop als er opnieuw een meisje verdwijnt.

De hoofdrollen worden gespeel door Linda de Mol, Egbert-Jan Weeber, Chris Zegers, Peter Blok, Ricky Koole, Sterre van Woudenberg, Susan Visser en Kasper van Kooten.

Diepe Gronden is geschreven door Lex Passchier, geregisseerd door Will Koopman en wordt geproduceerd door ITV Studios.

Wanneer is Diepe Gronden te zien?

De serie Diepe Gronden is vanaf zondag 2 januari om 20.30 uur te zien op SBS6. De afleveringen zijn iedere maandag na de televisie-uitzending ook te zien bij Videoland. De reeks wordt aangekondigd als een miniserie, waardoor Diepe Gronden seizoen 2 onwaarschijnlijk lijkt voor nu.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter