Serie Five Live vanaf 2 oktober op SBS6 met Waldemar Torenstra en Linda de Mol

De nieuwe komische serie Five Live draait om de presentatoren en redactie van de wekelijkse goed bekeken talkshow Five Live, van de (fictieve) commerciële zender Five.

De vaste hosts zijn Sara Bannink, gespeeld door Linda de Mol en Roderik van Zuylen, gespeeld door Waldemar Torenstra. Five Live is vanaf 2 oktober te zien op SBS6 en daarna ook op Videoland.

Five Live serie

Sara en Roderik presenteren elke vrijdag de goedbekeken talkshow Five Live op de commerciële zender Five. Dankzij hun successen hebben ze een gigantische Gooische villa kunnen kopen. Hier woonden ze eerst samen, maar na de scheiding is het huis opgedeeld in twee woningen met elk een eigen ingang. Zo kunnen hun puberkinderen Pieter en Olivia ‘gewoon’ bij hun ouders blijven wonen. Sara krijgt alleen iets te veel mee van de vrouwen die Roderik mee naar huis neemt…

Ook hebben de twee zo hun eigen opvattingen over wat goed opvoeden is. De ruzies lopen hoog op, maar zodra de leader loopt en ze live gaan lijken Sara en Roderik een gelukkig gescheiden duo dat professioneel hun gasten interviewt en elkaar alles lijkt te gunnen. Bij aanvang van de serie krijgen Roderik en Sara van zenderbaas Flip de Koning te horen dat het programma een te oud profiel dreigt te krijgen en de kijkcijfers inzakken. Om de boel op te frissen wil hij twee pilots maken met jonge collega’s.

De hoofdrollen worden gespeeld door onder anderen Linda de Mol, Waldemar Torenstra, Daan Schuurmans, Edwin Jonker, Carolien Karthaus-Spoor, Roeland Fernhout en Abbey Hoes.

Five Live is bedacht door Linda de Mol en geproduceerd door Willem Zijlstra en Marlies Huisman van Blooming Media. Het scenario is geschreven door Frank Houtappels en Joan Nederlof (bekend van Gooische Vrouwen), en geregisseerd door Vincent Schuurman en Pollo de Pimentel.

De serie Five Live is vanaf zondag 2 oktober om 21:30 uur te zien op SBS6 en is de volgende maandag ook op Videoland te zien.

Beeld © Talpa/Roy Beusker

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter