Serie Ganglands verschijnt 24 september op Netflix

De serie Ganglands (originele titel Braqueurs: La Serie) verschijnt 24 september op Netflix. Het is een nieuwe zesdelige misdaadserie gebaseerd op de eerdere film Braqueurs. Medhi, een gekwalificeerde overvaller, en Liana, een dief in opleiding, raken verwikkeld in een dodelijke strijd tussen drugsdealers en moeten samenwerken om hun dierbaren te redden. Bekijk hieronder de trailer.

Ganglands op Netflix

De Franse Netflix-original volgt de ervaren overvaller Mehdi (Sami Bouajila), die zijn familie moet beschermen tegen een machtige drugsbaron en samen met zijn team betrokken raakt bij een wrede strijd voor territorium. Mehdi deelt daarmee hetzelfde lot als de jonge oplichter Liana (Tracy Gotoas), die na een dealer te hebben beroofd ook een doelwit is geworden.

We zien acteur Sami Bouajila en actrice Tracy Gotoas in de hoofdrollen. Andere rollen zijn er voor Samuel Jouy, Nabhia Akkari, Sofia Lesaffre, Salim Kechiouche, Geert Van Rampleberg, Noureddine Farihi, Bakary Diombera.

De serie Ganglands werd bedacht door Julian Leclercq (Braqueurs). Zijn co-scenarist Hamid Hlioua schreef eerder voor de Netflix-series The Eddy en La Revolution.

Ganglands verschijnt 24 september op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter