Serie Hoe Mijn Keurige Ouders In De Bak Belandden vanaf zondag 28 maart

Hoe Mijn Keurige Ouders In De Bak Belandden is een zesdelige dramaserie bij de KRO-NCRV. De serie vertelt het tragikomische verhaal van twee ogenschijnlijk redelijke mensen die elkaar naar het leven staan en niet door hebben hoeveel schade ze daarmee aanrichten. De reeks is vanaf 28 maart 2021 om 20:25 uur te zien op NPO3.

Hoe Mijn Keurige Ouders In De Bak Belandden

Hoe Mijn Keurige Ouders In De Bak Belandden serie

De serie gaat over Daniël en Kim Winkelman. Zij vormen met hun puberkinderen Lizzy en Max en hun bijna-tiener Lou een perfect gezin. Totdat Daniël opeens zegt dat hij wil scheiden. Dit nieuws slaat in het gezin in als een bom. Kim zet alles op alles om haar huwelijk te redden. Voor Daniël is het echter al te laat. Al snel zijn Daniël en Kim in een ordinaire vechtscheiding terecht gekomen, en ze verliezen hun kinderen daarbij totaal uit het oog. Lizzy, Max en Lou moeten zich door het kinderlijke gedrag van hun ouders opstellen als volwassenen en doen hun best om de strijd van hun ouders te stoppen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Guy Clemens, Anniek Pheifer, Louise Radder, Mingus Claessen, Rebecca de Nooijer, Tina de Bruin, Loek Peters, Murth Mossel, Tijn Docter, Han Römer, Meral Polat en Noa Farinum. De regie is in handen van Johan Timmers en het scenario is geschreven door Liesbeth Strik en Anjali Taneja. De reeks wordt geproduceerd door Pupkin in samenwerking met KRO-NCRV.

Hoe Mijn Keurige Ouders In De Bak Belandden is vanaf 28 maart 2021 om 20:25 uur te zien op NPO3 bij KroNcrv of te bingen via NPO Plus.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter