Serie I Am Groot vanaf 10 augustus 2022 op Disney Plus

De Marvel Studios serie I Am Groot is vanaf 10 augustus 2022 te zien op Disney Plus Nederland. De serie bestaat uit vijf korte afleveringen van vijf minuten, die allemaal een eigen verhaal vertellen. Bekijk de trailer hieronder.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus en kijk je favoriete films en series.

I Am Groot Disney Plus I Am Groot Disney Plus I Am Groot Disney Plus I Am Groot Disney Plus

I Am Groot op Disney Plus

Er is nog niet veel bekend rondom I Am Groot, behalve dat de reeks uit korte afleveringen zal bestaan. I Am Groot zal de gloriedagen van Baby Groot bekijken en laten zien hoe hij opgroeide en in de problemen komt. Vin Diesel herneemt zijn rol als de stem van Baby Groot uit de MCU-films. De afleveringen hebben de volgende titels:

  1. Groot’s First Steps
  2. The Little Guy
  3. Groot’s Pursuit
  4. Groot Takes a Bath
  5. Magnum Opus

De regie is in handen van uitvoerend producent Kirsten Lepore. De serie is gemaakt door Ryan Little voor de streamingdienst Disney Plus, gebaseerd op het Marvel Comics-personage Groot. Het bevat personages uit het Marvel Cinematic Universe.

I Am Groot is vanaf 10 augustus 2022 te zien op Disney Plus Nederland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter